fredag 9 april 2010

Sköna fredagskväll

Vi har just avslutat vår fredagsmiddag, tortillabröd i ugn fyllda med kyckling. Till detta serverades en stor sallad, gräddfil och tacosås. Det var dock något som saknades vid matbordet! Stormakaronen!! Tur att det är söndag snart så vi får träffa henne igen.
Nu funderar vi på att ta en kvällspromenad, det har klarnat upp på himlen och ser ganska mysigt ut. Hugo har fått pyjamas på sig så vi drar väl overallen utanpå i så fall.
Hoppas på att helgen bjuder på solsken, vi har pratat om att dra fram golfbagarna och ta en trehålsrunda på Sundbyholms GK. Förra året blev det ju inte mycket spelat för min del, hade ju liksom en mage som var i vägen. Testade att provsvinga ca två veckor innan Hugo föddes men det blev först två luftsvingar och sedan slog jag iväg bollen rakt ut på en åker. Jag är ju ingen duktig golfspelare men riktigt så illa brukar det inte gå :-) Hoppas på bättre lycka i år!
Ha en skön fredagskväll!

2 kommentarer:

  1. Nä gillar kanske inte heller Kappahl normalt, men deras Vintage Stories hade mycket fint! ; )

    SvaraRadera
  2. Här hade vi också tacos, men våran Höna Pöna låg i sängen och mådde dåligt! Hoppas att Er kväll blev trevlig! Ha det gott! // Farmor,Tommy, Pappa och Marie

    SvaraRadera