onsdag 21 april 2010

Nedrans choklad!

Minibiskvier med en smak av hallon och citron

Så var dagens bakning färdig, åtminstone till en tredjedel. Morrar och surar här hemma då den nedriga vita chokladen bara blev tjockare och tjockare i vattenbadet. Till slut gick det helt enkelt inte att doppa kakorna längre. Är det så med vit choklad? Skall man ta den från spisen när den är som bäst? *funderar irriterat*

Nu skall jag sluta sura och gå och ägna mig åt roligare saker, bröllopspyssel!

Sov gott alla rara läsare!

3 kommentarer:

  1. Vad gott det såg ut! Tack för kommentaren på min bröllopsblogg. =)

    SvaraRadera
  2. Som synes är det ju någon som har tagit sig en tredjedel av kakan och denna någon kan meddela att "ja, det var ganska gott" :-)
    Tack själv!
    Camilla

    SvaraRadera
  3. Oj, oj, oj. Slurp.

    Höhö, högklackat. Får se vem som springer i strumpfötterna först på bröllopet;) Det är liksom inte så många gånger de senaste året som man struttat runt i klackskor;)

    SvaraRadera