Så var dagens bakning färdig, åtminstone till en tredjedel. Morrar och surar här hemma då den nedriga vita chokladen bara blev tjockare och tjockare i vattenbadet. Till slut gick det helt enkelt inte att doppa kakorna längre. Är det så med vit choklad? Skall man ta den från spisen när den är som bäst? *funderar irriterat*
Nu skall jag sluta sura och gå och ägna mig åt roligare saker, bröllopspyssel!
Sov gott alla rara läsare!
Vad gott det såg ut! Tack för kommentaren på min bröllopsblogg. =)
SvaraRaderaSom synes är det ju någon som har tagit sig en tredjedel av kakan och denna någon kan meddela att "ja, det var ganska gott" :-)
SvaraRaderaTack själv!
Camilla
Oj, oj, oj. Slurp.
SvaraRaderaHöhö, högklackat. Får se vem som springer i strumpfötterna först på bröllopet;) Det är liksom inte så många gånger de senaste året som man struttat runt i klackskor;)