fredag 7 maj 2010

SÖKES - Barnfamilj med ett- och nioåring!

Fick idag se att en av våra närmsta grannar skall sälja sitt hus, vore trevligt om det kom en likadan barnfamilj som våran :-) Visning söndag!

5 kommentarer:

  1. Barnfamiljer som grannar är guld värt. Vi saknar våra gamla grannar som hade två små gullungar som brukade leka med våra barn. Istället har vi fått en smått skum gubbe som titt som tätt glömmer att stänga sin dörr och ligger och snarkar i soffan med dörrar på vid gavel. hahah

    SvaraRadera
  2. Ha ha...antingen bor han extremt nära eller så snarkar han riktigt högt :-)
    Camilla

    SvaraRadera
  3. En nioåring och en 4,5-åring skulle kanske vara något? Tyvärr är det ju inte aktuellt i verkligheten men det skulle vara så mysigt att bo lite närmare varandra!!

    Jag sitter här hemma och huttrar. Det är förbaskat kallt ute och blåser. Nästan läge för en brasa men det ska man väl inte behöva starta i maj??? Elsa är på kalas och Oskar har myskväll hos en kompis. Ricky är påväg hem från en ålandsresa och själv vet jag inte om jag ska öppna en flaska vin eller kanske hämta honom vid stationen ikväll. Troligtvis får han ta en taxi för nu tror jag att jag tar ett glas rött!!
    Kramis till familjen!!

    SvaraRadera
  4. Familjen Kvist är naturligtvis våra önskegrannar!!!!! Bara ta vinglaset och svinga sig över staketet, det vore nåt!
    Ta du ett glas vin vännen, det är ju DIN FÖDELSEDAG!
    Kram i massor!

    SvaraRadera
  5. Hej Tilda vad duktig du är med rockringen. Det är klart att farmor kommer till din födelsedag, jag kommer på lördag från Stockholm och åker till Småland senare på kvällen,kram efter allt kalasande ni har haft

    SvaraRadera