måndag 3 maj 2010

Godmorgon majmåndag!

Så har vi nu trätt in i maj, idag strålar solen från en klarblå himmel. Tyvärr är min plan att vara inomhus och RÖJA idag, fy så det ser ut härinne. För tillfället har Hugoliten somnat och jag väntar på en installatör ifrån SECTOR Alarm. Hariga jag har lyckats "övertala" Fredde att vi behöver larm på huset :-) Å andra sidan kom väldigt mycket bra saker med på köpet, såsom ett brandlarm som är kopplat direkt till SOS Alarm.
Vår helg i Göteborg har varit toppen, trots att solen sken med sin frånvaro, åtminstone största delen av ledigheten. Ett par härliga dagar hos min far och Brigita med god mat, promenad i fina omgivningar och trevligt sällskap.
I livbojen kan ni skymta en fiskare, han drog upp en gädda fem minuter efter att kortet togs.

I lördags drog vi sedan vidare mot Göteborg och First Hotel G. Vi småshoppade lite, åt smarrig italiensk pasta och däckade sedan en stund på hotellrummet. På kvällen var vi bjudna till Freddes gamla studiekamrat, tillika rumskompis under en period så nu har Hugo gjort sin första spårvagnstur.

Hugo i Greens gröngräs
Den här va kul!
Under gårdagen tillbringade vi förmiddagen hos en annan kompis till Fredde. Hos familjen Green bjöds det på solsken och nybakad blåbärspaj i trädgården. Som avslutning kräktes Hugo ner deras plattor under fikabordet och vi började förbereda för en LÅNG resa hem med plastpåsar och hushållspapper. Efter en stund upptäckte vi att Lilleman hade en bit av en klisterlapp i munnen, som han pillat bort från en rolig leksak. Det saknades en stor bit och troligen var det därför han inte mådde så bra! Vi kunde med lätthet styra hemåt utan fler missöden.
Pelle, Tilda och Marie
Katten Sickan provar barnstolen!
Innan vi lämnade Göteborg blev vi bjudna på god fiskgratäng hemma hos Tilda, hennes pappa och Marie.

Tack alla nära och kära för en trevlig helg med alldeles för mycket god mat och fika, nu blir det till att promenera den här veckan!

1 kommentar:

  1. Välkomna hem!!! Ser ut som ni haft det härligt! Tar gärna en promenad i slutet på veckan här hemma här vi det oxå mysig :( Malin kräktes ner hela sängen igår.... Ha det så bra och ta lite kaffe i solen oxå då städar man mkt bättre sen! Kram, Lotta

    SvaraRadera