onsdag 30 juni 2010

Soft eftermiddag på Mary´s

Den välkomnande entrén till Marys Café

Efter sovmorgon och lunch tillsammans med Fredde på Papas Tapas, tillbringade vi eftermiddagen tillsammans med Linnea och Tuva på Marys Café. Solsken och värme i den vackra trädgården gjorde att vi valde ett bord i gröngräs och halvskugga. Linnea och jag valde äppelkaka med vaniljsås medans Tilda valde kladdkaka med hallonkompott. Som vanligt smakade allt mums och turligt nog så sov Hugo under fikastunden och jag fick ha min vaniljsås ifred ;-)
Efter fikat blev det mera liv och rörelse när båda barnen tultade omkring och underhöll gamlingarna som kom med färdtjänstbussen. Det var mycket "åhhh....så söta....", "hur gamla är dom" och "åhhh....vilka blå ögon...." som utropades kring de gamla damernas bord. Tilda hittade en härlig sovsäckshängmatta där hon bäddade ner sig, kan tänka mig att den typen av sovplats härstammar från Filippinerna där caféägarna driver restaurang om vintern.
Sen blev det en snabbvisit hos mormor innan diverse ärenden fick avsluta dagens äventyr.

Inbäddad som en hotdog och pusskalas!
Vilopauser

1 kommentar:

  1. Vilka bilder, och vilka motiv! Stora snyggingen uppe till höger var en riktig puma ;-) Ha en bra semester så ses vi om några veckor igen!

    Kram Linnéa och Tuva

    SvaraRadera