fredag 4 juni 2010

Födelsedagsmorgon


Här har vi haft skönsång och paketöppning under morgontimmarna. Hipp hurra för Tilda som fyller NIO år idag! I paketen fanns bland annat en väska med fjärilar på, hårborste, hårband och en ny stereo. Sedan blev det frukost med tända ljus innan det var dags att fara till skolan.

Nu skall mamma förbereda kalaset, tårtan är nästan färdig, det blir en Rice Krispietårta med chokladkräm. Ska också försöka hinna steka tacofärsen till tacotårtan innan det är dags att åka till Fotograf André Karjel där Hugo idag skall förevigas av en "riktig" fotograf.

Time to go!

3 kommentarer:

  1. GRATTIS GRATTIS TILL LILLA TANTEN!!!! /Många kramar från Tant Lotta

    SvaraRadera
  2. GRATTIS!! Lite i efterskott ; )

    SvaraRadera
  3. Tack Tilda för ett jättefint kalas 9-årskalas det var ju fint väder bra beställt och vilka kakor och vilken tårta mums. Men vet du när farmor kom hem och Tommy skulle packa ur bilen så sa han vad är din resväska den står kvar i hallen hos Anders, pappa Pelle fick sig ett gott skrattnär de kom tillbaka till Anders, Marie sa att Du Pelle får ringa. Här regnar det som vanligt höll jag på att säga nu har vi fått en ny Mose en getabock som stär härute och äter gräs och det är jättebra Kram till er alla Farmor

    SvaraRadera