tisdag 15 juni 2010

Ha en bra vecka Tilda!

Här pågår det packning för fullt, Tilda skall åka till pappsen och fira sommarlov. De startar i Stockholm tillsammans med Tildas farbror några dagar, kanske blir det till att åka lite båt? Sen går färden vidare hem till Göteborg igen och vi väntar henne åter lagom till midsommar. Vi kommer att sakna vår stormakaron och Hugo kommer säkerligen tycka att det blir oerhört trist och tråkigt med bara mamma och pappa här hemma.
Strax skall vi ge oss iväg till staden och André Karjel, fotografen, igen. Hugo tjurade ihop totalt förförra fredagen när han skulle fotas, ville inte alls. Satt bara på backen med huvudet mellan knäna och mumlade surt. Idag gör vi ett nytt försök och då skall vi också passa på att få lite syskonbilder!
Familjens flickor!

Konstigt nog känns det som om det är fredag idag, men tack o lov är det bara tisdag. Solen skiner från en klarblå himmel och jag tror jag skall lämna på förslag att vi går ut en liten golfrunda ikväll, det längtar jag efter!

3 kommentarer:

  1. japp ha en mycket bra vecka. så får vi hoppas att vi kan styra in en dag då jag kommer ut och badar när du kommit hem! KRAM!

    SvaraRadera
  2. Vilka fiiiina flickor.....:-) Kram Kina

    SvaraRadera
  3. Ni är hjärtligt välkomna ut, med eller utan bad :-)
    Kram

    SvaraRadera