söndag 21 februari 2010

Kylslaget

Sälen och Hundfjället bjöd idag på isande -24 grader i morse. Skidåkning kändes inte alltför lockande, därför bestämde vi oss för att ge Lindvallen och nyöppnade Experium en chans. Badkläder packades och vi gav oss iväg för att mysa i varma pooler och häftiga rutschkanor. Hugo fick på sig badblöja och sen hoppade vi i plurret. Vår lilleman gillade verkligen att bada och hade inte ro att sova någon längre stund under vårat besök. Eller kan kanske hans korta sovstund bero på att han sov på sin fleeceåkpåse och var rätt svettig och krullig i bakhåret här han slog upp sina blå?
Vi badade utomhus så att håret frös till is och Tilda, Saga och Gabriella åkte rutschkanor på löpande band. Stället i stort var fint och lagom stort för barnen, det lämnade dock en del att önska som barnfamilj. Serveringsdelen var väldigt liten, det fanns ingen varm mat utan bara ciabattamackor med diverse "vuxet" pålägg och dessutom fanns en grovmacka med ost och skinka, inte mycket om man räknar med att vara där en hel dag och dessutom inte tillåts ha matsäck med sig. En jättefin restaurang fanns utanför fönstrena till badet, i en annan del av huset. Dit fick man gärna gå och äta, dock fick man betala in sig med nya entréavgifter i badet igen om man ville återkomma!! Inga barnstolar i den lilla serveringen och heller inga bad/barnstolar i duschen.
Nu har barnen somnat och OS hägrar på TV, imorgon hoppas vi på något mildare väder, åtminstone bara -17 grader, för nu är vi skidsugna!

1 kommentar:

  1. Puss & Kram på er där uppe... hoppas det blir lite mildare så ni kan ta er ut. Hälsa alla ! Kram Annica

    SvaraRadera