tisdag 7 september 2010

Jag och min nya leksak

Idag har jag varit och införskaffat mig en teknisk leksak, till Tildas stora förtret! En iPod Nano som skall förgylla mina träningstillfällen. Just nu håller jag som bäst på att försöka förstå hur jag skall röra alla knappar för att den skall göra som jag vill. Att läsa tekniska beskrivningar är ju inte riktigt min grej men den här bruksanvisningen var ganska lättläst så jag hoppas att jag skall ha läget under kontroll innan kvällen är slut!

Sen skall jag fylla den med härlig feel-goodmusik som skall få mig att vilja gå extra långt på löpbandet, kanske tom springa en stund. Den skall också fyllas med avslappningsövningarna ifrån Xtravaganza, då kan jag passa på att ta den mentala träningen i stort sett vart som helst. Möjligen hoppar jag över övningen där man skall öppna munnen på vid gavel och höja på ögonbrynen, den kanske inte gör sig så bra på bussen eller på en parkbänk.

Har ju rivstartat med sopporna från Xtravaganza idag, det smakar ok, jag är vrålhungrig och jättetrött. Men enligt Camilla & Jill på Xtravaganza så skall jag bli riktigt pigg och alert om några dagar, det ser jag fram emot!

Gissa vilken färg det blev! Jag valde mellan lila & rosa men eftersom den lila inte fanns hemma så blev valet enkelt, en jååååsa!

4 kommentarer:

  1. Skulle jag också ha valt:) Lycka till nu med träningen och sopporna, blir lite sugen själv att köra igång med ett nyttigare liv.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Hej ! Jag har kört sopporna i en och en halv vecka nu börjar tycka det är jobbigt. Hur mycket gick du ned?
    Mvh Lena E W

    SvaraRadera
  3. Ha ha...jag klarade sopporna i fyra dagar, tyvärr!! Vet inte hur jag skall inspirera mig själv till detta.

    SvaraRadera