onsdag 12 januari 2011


Vår busunge, snart 1 1/2 år, hoppsan vad tiden gick! Han är intresserad av blinkande traktorer, bussar, vindkraftverk, spårvagnar (när vi besöker Göteborg), sin djurbok han fick i julklapp och att klättra på allt! En riktig kille med smak för BUS.
För att inte tala om pulkaåkning, det kittlar dödsskönt i kistan och han fullkomligen älskar det. Dessutom åker han pulka på allt han kan, även inomus. Dynan till fåtöljen, böcker, sängtäcket, det mesta passar att hasa omkring på golvet på.


Ett år sen sist!

Nu har det förstås inte gått ett år sedan jag skrev sist (även om man nästan kan tycka det, åtminstone är det ett nytt år nu). Nix, det var nästan ett år sedan jag tog nedanstående foto på de nybakta semlorna. Även denna gången är det mina kollegor på SYSteam som skall föräras med semlor imorgon. Fast nu är dom ju inte mina kollegor längre utan mina forna jobbarkompisar. Skall gå dit och fika och säga tjipp o hej imorgon eftermiddag.
Däremot har jag bakat så att det räcker till mina nya härliga kollegor också, tror nog att dom kommer att bli nöjda. Än så länge står bullarna bara på jäsning men jag känner på mig att det är dags att sätta in första plåten i ugnen.



21:50
Morr, nu fastnade jag framför datorn och lyckades bränna en plåt, nu räcker det ju inte till alla!

22:10
Värsta chansningen! Nu har jag gjort en halv omgång bullar till, tagit degen direkt ur bunken och format till små bullar. Nu får de stå i kylen och jäsa tills jag vaknar i morgon bitti, sen fram en stund i rumstemperatur och förhoppningsvis, please!, så blir det toppen efter gräddningen.